AVL Mundo 2.0

Vanaf volgende week, 6 februari 2019, vindt u hier een nieuwe, Engelse, website. De website gaat live tijdens ART Rotterdam. Gedurende die dagen, van 7 t/m 10 februari 2019, organiseert AVL Mundo de gratis toegankelijke tentoonstelling BIG and PLENTY. Details en informatie over de tentoonstelling kunt u vinden op onze Facebook-pagina

 

Een nieuwe lente, een nieuwe tuin!

De zon schijnt, dus de Beeldentuin van AVL Mundo is weer te bezoeken. Eind vorig jaar is de tuin onder handen genomen door de tuinarchitecten van DuoTuin met dank aan het BPD Cultuurfonds. Het resultaat is een tuin die recht doet aan de kunstwerken van Atelier Van Lieshout én waar rekening is gehouden met de rauwe kant van de locatie. 

De beelden in de tuin wisselen regelmatig wat een regelmatig bezoek alleen maar leuker maakt. Momenteel is bijvoorbeeld ook een werk van oud artist-in-residence Kasey Short te zien. De tuin is doordeweeks gratis te bezoeken, dus kom vooral langs!

 

 

Wanneer: Van maandag tot en met vrijdag, 9.00-17.00 uur

Waar: AVL Mundo

Keileweg 18

3029 BS Rotterdam

Entree: gratis

Hoe ons te bereiken: AVL Mundo is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vlakbij halte Marconiplein, en met de auto, via de ring A20, afrit ‘Spaanse Polder’.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over AVL Mundo

AVL Mundo (opgericht in 2008) is culturele ANBI die als doel heeft de Wereld van Atelier Van Lieshout verder te laten groeien door:

- creatief talent te ondersteunen;

- gebieden en mensen te transformeren door Kunst en;

- het werk van Atelier Van Lieshout toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Op dit moment werkt AVL Mundo aan de herbestemming van 3500m2 in het Merwe-Vierhavens gebied in Rotterdam tot een multi-functionele ruimte waarin kunst centraal staat. Expositieruimte BRUTUS, keileweg 12-14 is inmiddels in gebruik, er is sprake van een Artist-in-Residence programma ondersteund door het Mondriaan Fonds en de Beeldentuin is aangelegd, maar er gaat meer gebeuren. Zo worden de antieke gevels opgeknapt en de expositieruimte verplaatst. Mocht u interesse hebben om de activiteiten van AVL Mundo te ondersteunen, neemt u dan gerust contact met ons op over de fiscale voordelen.

Voor meer informatie over onze activiteiten kunt u terecht op deze website en onze facebook-pagina

AVL Mundo wordt ondersteund door Heijmans Vastgoed, BPD Cultuurfonds, Mondriaanfonds, Stichting Droom & Daad en onze private supporters.