Tijdens ART Rotterdam, van 8 t/m 11 februari 2018, staat AVL Mundo in het teken van de toekomst. In een tentoonstelling, genaamd: Back to the Future?! staan drie verschillende toekomstvisies van kunstenaars Carlijn Kingma, Kasey Short en Atelier Van Lieshout centraal. Met behulp van videokunst, sculpturen en pentekeningen wordt de bezoeker geconfronteerd met vragen over migratie, religie, toekomst en de onzekerheid rond deze thema’s. In aanvulling op de werken kan de liefhebber vragen stellen aan de kunstenaars of deelnemen aan een rondleiding.

Op vrijdagavond, 9 februari, organiseert AVL Mundo in samenwerking met Motel Mozaïque en OBJECT Rotterdam een muzikale belevenis:  The AVL Mundo x Object P A R T Y presents music & art curated by MOMO18. Met Arp Frique, SONNDR, DJ JJAQ en DJ Caligula (Joep van Lieshout). De avond start som 19.00u en sluit naadloos aan op het programma van Rotterdam Art Week en OBJECT. Kaarten zijn te koop via onze facebook-pagina

 

Wanneer: Art Rotterdam week, do 8 – zo 11  februari, 11-19 uur

Waar: Atelier Van Lieshout/AVL Mundo

Keileweg 14/18

3029 BS Rotterdam

Entree: gratis, op vrijdagavond na.

Hoe ons te bereiken: Atelier Van Lieshout/AVL Mundo is een officiële halte van de Art Rotterdam shuttle bus, die ieder kwartier rijdt tussen de hoofdbeurs in de Van Nelle Fabriek, de andere beurzen en evenementen in het centrum van Rotterdam en rond de Wilheminapier en Atelier Van Lieshout/AVL-Mundo in het Vierhavens. Daarnaast is AVL-Mundo goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vlakbij halte Marconiplein, en met de auto, via de ring A20, afrit ‘Spaanse Polder’.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over AVL Mundo

AVL Mundo (opgericht in 2008) is culturele ANBI die als doel heeft de Wereld van Atelier Van Lieshout verder te laten groeien door:

- creatief talent te ondersteunen;

- gebieden en mensen te transformeren door Kunst en;

- het werk van Atelier Van Lieshout toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Op dit moment werkt AVL Mundo aan de herbestemming van 3500m2 in het Merwe-Vierhavens gebied in Rotterdam tot een multi-functionele ruimte waarin kunst centraal staat. Expositieruimte BRUTUS, keileweg 12-14 is inmiddels in gebruik, er is sprake van een Artist-in-Residence programma ondersteund door het Mondriaan Fonds en de Beeldentuin is aangelegd, maar er gaat meer gebeuren. Zo worden de antieke gevels opgeknapt en de expositieruimte verplaatst. Mocht u interesse hebben om de activiteiten van AVL Mundo te ondersteunen, neemt u dan gerust contact met ons op over de fiscale voordelen.

Voor meer informatie over onze activiteiten kunt u terecht op deze website en onze facebook-pagina

AVL Mundo wordt ondersteund door Heijmans Vastgoed, BPD Cultuurfonds, Mondriaanfonds, Stichting Droom & Daad en onze private supporters.